RememberMalin

Alla inlägg den 1 augusti 2012

Av Malin Lussmann - 1 augusti 2012 21:03

Jag har typ inga läsare. Men jag tänker inte tjura för det, liksom, vad gör det om hundra år? Det är ju inte riktigt så att jag lägger ner hela min fritid på bloggen, jag har inte bloggat på nästan en månad... men nu är jag tillbaka igen! (peppar peppar ta i trä)

 Såå...medan jag inte bloggade har jag som sagt varit i Konungaryd i närheten av Kalmar. Det var så underbart! Tänk er semester i paradiset, så var det. Självklart glömde jag USB-minnet där, så bilderna är lite försenade. Okej, vad hände då? Jag badade en massa, blev brun, såg Top Cats och Jasmine Kara live på larmtorget (sjukt bra!), och bara vilade upp mig. Dessutom träffade jag släkt, en massa Porschar, en igelkott som jag döpte till Snufsis (vadå, jag fick hjärnsläpp...) och en underbar afrikansk lejonhund som hette Aslan.

 Efter några veckor kom en av mina bästa vänner Ebba med bussen, hon stannade i sex dagar och så åkte vi hem tillsammans. Vi hade så kul! Underbart. Och när jag kom hem hade min kära familj köpt en pool och en studsmatta! Dessutom hade två hönor (Nova och Jasmin) blivit mammor, så vi har fyra kycklingar också! De heter Lilla Bofinken Knut Egon, Puma, Shakira och Diva. Lite mer påhittigt än Snufsis va? Oj, nu låter det som om jag har världens bästa liv. Fast det har jag ju också. Mwoahahahaha!

Idag är det min dopdag. Och Schweiz' nationaldag. Just sayin'.


Förresten, följ mig på Twitter, följer tillbaka! Malin Lussmann is my name.


Peace.

Presentation


Jag heter Malin och är 14 år. Jag föddes i Schweiz, men har bott i Sverige sedan jag var 4. Mitt största intresse är våra (mina och syrrans) djur, jag fotar även en hel del med min Canon EOS 1000D. Jag läser en massa och lyssnar på musik, mest Michael Jac

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards